TShirtSlayer

Slayer - Show No Mercy patch

jarkkodzilla
Tue, 14/11/2017 - 18:08

Update Tue, 14/11/2017 - 19:08The information below is probably incorrect, this item was previously traded/sold.

Slayer Show No Mercy old screenprinted patch

Not for sale or trade
Band(s): 

Comments

Panthorder

Printattu. Mulla on woveni tuolla samalla kuvalla ja sitten joku silkkiprintattu paska alkuperäisellä teemalla. Ei nuo printatut kovin hyviä oikein ole kun ne kulahtaa turhan helposti.

doomtilldeath

Minkälainen woven versio ? tiedän muutaman bootlegin. Ja samalla kuvalla oon nähny vaan brodeeratun bootlegin. Tää screenprintattu on kuitenki kait aito vanha.

Panthorder

No, bootleggihän sekin tietysti on. Ei sitä pätsiä enää kauhean paljo kellään ole myynnissä kyllä. On mulla brodeerattukin versio, mutta se on alkuperäisellä kansikuva teemalla taas se. Muistaakseni.

doomtilldeath

Ok, laita kuvaa ihmeessä. Olihan se tiedossa että ei nää printantut mitää erityisen laadukkaita ole. Mietin aluksi noita eri bootlegeja mutta on jotenki nykyää maku menny noista hommista kun tavaraa tulee liukuhihnalta kiinasta ja mexicosta : / ei vaa jotenki tunnu samalta ku vanhat. Mielummi ostelen kirppareilta, kavereilta, ebaysta jne.

Guess this TShirt!


Can you guess which TShirt this is from? Click here for all previous guesses

Recent Comments

Poll

Do you create your battlejacket all in one time, or over years?
There are 205,849 entries in the gallery and 668,953 comments, and 119 items have changed hands in the last month!!

TShirtSlayer is the worlds largest community of people interested in heavy metal tshirts and battlejackets, upload some of your tshirts or jackets!